slabitAbdomenul este zona corpului unde de obicei acumulam cel mai rapid grasime, acumularile de grasime fiind distribuite diferit de la o persoana la alta si mai ales diferit in cazul femeilor in comparatie cu barbatii. Pentru a avea un abdomen plat si estetic fara grasime trebuie sa actionam pe mai multe cai. Este foarte importanta faza in care ne aflam cu surplusul de grasime, uneori putem rezolva problema mai simplu, alteori avem nevoie de eforturi sustinute precum si de o dieta stricta.
Majoritate femeilor isi doresc un abdomen perfect, care sa nu fie inestetic indiferent daca purtam o haina sau un costum de baie. De cele mai multe ori cei cu probleme la acest capitol isi aleg un model si doresc sa aibe un abdomen similar recurgand chiar si la metoda folosita de aceea persoana. Aceasta varianta este total gresita, fiecare dintre noi avand anumite caracteristici si o functionare a organismului diferita fata de alte persoane. Dar asta nu inseamna ca nu putem avea un abdomen plat.

Cum sa ai un abdomen plat ?

Pentru a slabi in zona abdomenului exista cateva metode care ne pot ajuta :abdomen-plat2

Calea cea mai simpla catre un abdomen plat este o combinatie intre un produs de slabit, dieta alimentara si sport. Produsul de slabit este foarte important sa aibe avizul Ministerului Sanatatii, in acest sens noi va recomandam Dieto. In ceea ce priveste alimentatiea trebuie sa tineti cont de cateva aspecte foarte importante:

* Evitati bauturile carbogazoase.
* Evitati mesele tarzii.
* Mesele trebuie sa fie putine cantitativ si eventual mai dese.
* Consumati minim 2-3 litri de apa / zi.
* Este de preferat sa consumati fructe si legume in detrimentul mancarurilor grase.
* Mesele trebuie sa fie regulate.

Exercitiile fizice dau cele mai bune rezultate cand este vorba de un abdomen plat si in acelasi timp bine reliefat de catre musculatura. Majoritatea sporturilor ne vor ajuta sa ne folosim muschii abdomenului, in cazul in care dorim sa facem strict exercitii care sa ne ajute in topirea grasimii de pe abdomen atunci este recomandat sa facem abdomene. Exercitiul este simplu: stand intins pe spate vom ridica picioarele la 90 de grade fara a ridica restul corpului iar ulterior putem proceda invers, vom ridica trunchiul lasand picioarele nemiscate. Deasemenea inotul, dansul sunt recomandate pentru a ne mentine abdomenul plat.

Calea cea mai grea catre un abdomen plat elimina produsele de slabit si se bazeaza doar pe un regim alimentar strict si multe exercitii fizice.