saniiii Mari, mici, sub forma unui mar rotunzi sau sub forma unei pere, mai departati sau mai apropiati. Sanii sunt foarte diferiti, avand caracterstici specifice fiecarei femei in parte.
Toti sanii pot fii seducatori, indiferent de forma cu conditia sa isi mentina supletea pentru a da decolteului o forma incantatoare.

Cateva sfaturi :

Pentru tonifierea saniilor sunt recomandate dusuri cu apa calduta chiar rece. Efectuati o plimbare circulara a jetului de apa deasupra si dedesubtul sanilor.

Purtati sutien atunci cand faceti sport cum ar fi : tenis, alergare sau alte sporturi care presupun sarituri si miscari bruste.

Se recomanda masajul saniilor ori de cate ori facem dus, acest lucru va mentine pielea elastica si ajuta in depistarea unor eventuali noduli inca din faza incepienta. Un masaj facut regulat poate face minuni in ceea ce priveste aspectul saniilor.

Dusurile reci alternate cu dusuri calde vor stimula circulatia la nivelul saniilor, deasemene au rol in cresterea elasticitati pielii.

In cazul saniilor lasati este recomandabil sa faceti gimnastica pentru intarirea muschilor pectorali.

Este foarte important sa purtati un sutien corespunzator din punct de vedere al marimii.

In perioada sarcinii si a alaptatului sanii trebuie sustinuti corect.

Nu expuneti sanii la soare fara sa va protejati cu produse cosmetice care au rol protector.

Daca depistati cea mai mica anomalie pe suprafata saniilor este foarte important sa va prezentati cat mai repede la medic.

Ce sa nu faceti :

Cure de slabire cu modificari mari de greutate in timp foarte scurt.

Dusurile si baile fierbinti care reduc elasticitatea pielii, imbatranesc pielea.

Sa nu purtati sutiene care va pot comprima sanii.

Nu dormiti pe burta, evitati cate se poate aceasta pozitie.