slabire rapidaSlabire sanatoasa, probabil toti cei care au incercat o metoda sau un produs de slabit au mai auzit aceste cuvinte. Este bine de stiut ca nu toate produsele si metodele de slabit sunt sanatoase. Nu toate au aceleasi rezultate pentru toti si foarte important sunt metode si produse de slabit care nu pot fi tolerate de orice organism. Inainte de-a incepe o cura de slabire, ar trebui sa analizam cauzele care ne-au facut sa luam in greutate. In functie de acest aspect putem alege metoda de slabit care ni se potriveste.
Slabirea rapida este varianta care suna cel mai bine pentru cei care isi doresc o silueta in schimbul kilogramelor in plus. Insa aceasta abordare nu e deloc una potrivita, efectele ei pot fi grave pentru sanatatea noastra.

Inainte de-a apela la o metoda de slabit ar trebui sa incercati o analiza a modului cand, cat si mai ales ce mancati. Daca surplusul in greutate este sub 10 kg. in acest caz uneori este suficient sa eliminam anumite mancaruri nesanatoase din alimentatia noastra obisnuita. Deasemenea trebuie sa incercam sa urmam un program alimentar prestabilit, bazat pe fructe si legume, mai multe mese pe zi si mai putin cantitative. Eliminarea meselor tarzii si cresterea cantitatii de apa consumata ar putea sa ne ajute in dobandirea greutatii dorite.

Cum slabim sanatos ?

Inainte de-a incepe o cura de slabit, trebuie sa ne asiguram ca suntem perfect sanatosi. Deasemenea sfatul unui specialist in domeniu este foarte important, ne va ajuta sa alegem metoda de slabit cea mai potrivita pentru organismul nostru.
Este recomandabil sa nu incercam o slabire peste noapte, cel mai indicat ar fi sa incercam sa slabim intr-un timp similar cu cel care am acumulat kilogramele in plus.

Folositi metode de slabire care explica cum si in ce mod va vor ajuta sa scapati de kilograme. Nu exista metode sau produse ,, magice” care au acest efect. Astfel de produse pe langa ca nu va vor ajuta este foarte posibil sa va afecteze sanatatea.

Retetele de slabit care presupun anumite combinatii alimentare trebuie probate, iar trecerea la o astfel de dieta trebuie facuta treptat. Altfel exista riscul unor dezechilibre in organism care ne pot provoca mari probleme de sanatate.

Pastilele de slabit sunt produsul cel mai folosit de persoanele supraponderale, aceasta categorie este una mai aparte. Foarte important daca recurgeti la aceasta metoda este sa verificati daca produsul are avizul Ministerului Sanatatii. Deasemenea studiati indicatiile si mai ales contraindicatiile produsului si respecati-le intocmai. Desi acestea sunt suplimente alimentare, nerespectarea administrarii sau folosirea in combinatie cu alte produse dau posibilitatea unor efecte nedorite asupra organismului.

Dieta si sport, aceasta este cea mai recomandata metoda de slabit, insa si cea mai putin folosita. Desi cea mai sanatoasa este undeva in coada clasamentului ,, metodelor de slabit”, motivul fiind comoditatea sau lipsa timpului necesar pentru a face miscare. Combinatia intre miscare si o alimentatie sanatoasa nu prea au nici o contraindicatie, in plus aceasta metoda ne va ajuta sa ne mentinem sanatosi. Miscarea nu intretine doar trupul ci si mintea, si in cazul acestei metode este indicat sa alegem un program care ni se potriveste si nu un program folosit de altcineva.

In majoritatea retetelor si a produselor de slabit se recomanda o viata activa, miscare si o alimentatie sanatoasa. Se pare ca aceasta este reteta de baza in reducerea masei corporale. Deasemenea un factor esential in cazul retetelor de slabit este consumul de apa. Aceasta are un rol foarte important in metabolismul si detoxifierea organismului.

Indifernt la ce metoda de slabit veti apela este indicat sa cereti in prealabil sfatul unui specialist. Nu incercati metode de slabit peste noapte. Slabirea, detoxifierea trebuie facuta in timp si in mod cat mai natural. Altfel ,pe langa surplusul de kilograme, va veti trezi si cu probleme de sanatate.