hoodia-gordonii Hoodia Gordonii este o planta originara din zona desertului African Kalahari fiind consumata inca din cele mai vechi tipuri de populatiile idigene. In perioadele cand mancarea era o problema locuitorii acestor zone apelau la aceasta planta care le oferea o senzatie de satietate si astfel nu simteau nevoia de-a manca pentru o perioada de timp. Specialistii din lumea moderna au cautat sa descifreze secretul acestei plante. Astfel s-a ajuns la concluzia ca Hoodia Gordonii induce un mesaj fals creierului, iar acesta percepe ca organismul este satul desi stomacul este gol.
Aceasta planta poate fi o solutie eficienta in cazul persoanelor supraponderale.

Ca raspuns la aceasta problema care afecteaza din ce in ce mai multa populatie, au aparut numeroase produse de slabit avand ca element de baza extractul de Hoodia Gordonii. Pentru persoanele care deja au depasit cu minim 10 kg greutatea optima este indicata sa utilizeze un produs de slabit mai complex care pe langa Hoodia sa contina si alte elemente care sa ajute la slabit. Doar senzatia de satietate nu e suficienata pentru a slabi sanatos.

Produsul de slabit cu cat este mai complex cu atat si rezulataele sunt mai bune si cel mai important organismul nu va avea de suferit. Lipsa alimentatiei poate avea efecte devastatoare asupra organismului, de aceea nu putem apela la un produs exclusiv pe baza de Hoodia, insa putem incerca un produs complex care are la baza Hoodia precum si extracte din alte produse naturale care ne vor ajuta sa slabim sanatos. Unul din produsele cele mai complexe care are la baza Hoodia Gordonii, precum si alte 7 extracte naturale este pastila Dieto.

Ce este Dieto ?

Dieto este un produs complex de slabit avand in compozitie doar extracte naturale, iar cel mai important element din pastila Dieto este extractul de Hoodia Gordonii. Acest produs se recomana in cazul persoanelor supraponderale care au nevoie sa slabeasca cel putin 10 kg.

In compozitia pastilei Dieto se mai gasesc : extract de ceai verde, fucus, cidru de mere, afine, guarana, seminte de senna, grapefuit. Toate acestea la care se mai adauga Hoodia formeaza pastila de slabit Dieto care are rolul de-a reduce poafta de mancare, detoxifica organismul, arde grasimile si in acelasi timp confera un echilibru in functionarea organismului in perioada curei de slabit cu Dieto.

Dieto este mai mult decat o pastila de slabit, aceasta va ajuta organismul sa slabeasca uniform si deasemenea va hidrata pielea conferindu-i acesteia elasticitate si un aspect sanatos.

Un aspect foarte important il reprezinta faptul ca Dieto este un produs 100% natural fiind avizat de catre Ministerul Sanatatii. Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste modul de administrare vizitati site-ul oficial Dieto.ro