014Profesori de psihologie si studenti de la Universitatea New Hampshire (SUA ), au efectuat un studiu referitor la meniul preferat si caracterul persoanei. Studiul a fost realizat pe un grup de circa 13 000 de subieti cu varste si ocupatii diferite, la sfarsitul studiului datele au fost comparate rezultand coincidente surprinzatoare. Iata rezultatele obtinute :

Carnivorii: Adica ce care servesc carne sub diverse forme aproape la fiecare masa. Sunt persoane foarte riguroase, conservatori si punctuali, nu accepta schimbari usor in viata lor, se enerveaza foarte repede de cele mai multe ori fara un motiv serios.

Devoratorii de fructe dulci: Vesnic indragostiti, au o imaginatie bogata cand este vorba de dragoste, cauta nu mai frumosul si un simt artistic foarte bine dezvoltat.

Gurmanzii: Vor sa aibe totul, valorile materiale sunt foarte importante pentru ei, telul lor in viata fiind imbogatirea. La capitolul dragoste prefera controlul, linistea si detesta spontaneitatea.

Mancatorii de cartofi: persoane care vorbesc foarte mult de cele mai multe ori fara rost, sunt foarte comozi, nu vor analiza foarte mult o situatie vor face ceva doar sa fie facut.

Cei ce manaca in pripa: In general mancaruri rapide, preparate fara efort. Personele de acest gen sunt meru in actiune, chiar daca practic nu au nimic de facut in momentul respectiv, sunt mai repeziti. In relatia cu cei din jur nu leaga prieteni de lunga durata.

Cei care prefera pestele si alte vietati acvatice: Traiesc viata la maxim fara sa isi piarda controlul. au o fantezie bogata, apreciaza surprizele, dar stiu sa-si impuna reguli stricte de disciplina. Sunt persoane in care poti avea incredere deplina.

Cei care prefera pastele: Sunt persoane romantice dornice de viata , de multe ori sunt mai conservatori dar accepta tot cea ce este nou atat pe plan profesional cat si in dragoste

Iubitorii de frisca: Iubesc viata , doresc sa o traiasca din plin dar nu le reuseste tot timpul. Un pic de organizare in viata lor nu ar strica, pentru a evita esecurile.

Vegetarienii: persoane foarte criticecu cei din jurul lor tind spre idealuri marete. Mai tot timpul sunt in cautarea unui partener ideal, au firi mai singuratice. Cand reusec sa isi gaseasca partenerul sunt capabili de o daruire totala.