dragoste si sexDragoste si sex este un subiect despre care s-a scris mult dar niciodata suficient; inca din cele mai vechi timpuri a fost subiect de intriga dar si de liniste. In zilele noastre avem multi specialisti care ne sfatuiesc cum sa pastram o relatie de cuplu cat mai armonioasa. Sexul este o parte foarte importanta intr-o relatie, in viata fiecarui cuplu la un moment dat aparand rutina. De aceea este foarte important sa stim cum putem trece peste acest moment, care daca nu este ,, tratat” la timp poate desparti un cuplu.

Preludiul este una din cele mai importante etape ale actului sexual, cu cat durata preludiului va fi mai lunga cu atat partenerii vor trai mai intens actul sexual si vor avea parte de satisfactii. Este important sa atingem punctele cele mai ,, fierbinti” ale partenerului sau ale partenerei, pentru aceasta este necesar sa ii cunoastem dorintele ascunse.
 

 Vestimentatia joaca un rol foarte important in reusita unei partide de amor. Barbatii vor aprecia o lenjerie sexy dar in acelasi timp si ,, ritualul ” dezbracarii partenerei este foarte important. Cei mai multi dintre barbati prefera sa dezbrace ei partenera in detrimentul unui dans de striptis.

  Ambientul contribuie si el la o seara perfecta, lumanarile, muzica in surdina are efect de relaxare pentru cei doi; este foarte important ca muzica sa nu aduca aminte unuia din parteneri de altcineva, altfel ceea ce se dorea sa fie o intalnire magica se poate transforma in altceva.l

  Masajul si atingerile fine cu varfurile degetelor vor spori reactiile partenerilor si astfel totul va fi perfect.
O partida de dragoste nu trebuie sa fie un moment de liniste si inhibari, partenerii trebuie sa se manifeste asa cum isi doresc si cum se simt mai bine, desi de multe ori ii pot deranja pe vecini. Vocea partenerei sau a partenerului contribuie si la o sincronizare in timpul actului sexual, astfel actul sexual este trait mai intens si mai placut.

  Locatiile in care facem dragoste ar trebui sa alterneze, dormitorul nu este singurul loc unde putem trai la maxim o seara de amor. Baia poate deasemenea fi un loc special care sa ne ajute sa traim la maxim o seara de dragoste. Lumanarile parfumate, cada plina cu spuma sunt cateva elemente care pot completa o seara perfecta.
Fiecare persoana are dorintele ei ascunse in materie de dragoste, este bine ca acestea sa fie cunoscute de partenerul de langa si astfel din cand in cand sa iesim din rutina zilnica a vietii de cuplu.

Exista cateva aspecte care pot strica un moment frumos si este important sa tinem cont de ele.

 Barbatii vor aprecia la o femeie cat mai putina pilozitate in zona intima sau chiar deloc, un studiu recent ne arata ca peste 80 % din barbatii chestionati au ales ca partenerele lor sa renunte la parul pubian, motivul fiind ca acest aspect ii excita mai mult.
In timpul actului sexual barbatul va fi deranjat daca partenera deschide un subiect care nu are legatura cu ceea ce fac ei atunci.
Daca partenera este mai putin activa sau evita sa aibe initiativa aceasta va duce la o seara mai putin reusita.

  Femeile vor aprecia mult daca partenerul se va pregati pentru aceste momente magice, pilozitatea faciala daca este prezenta poate fura un pic din farmecul atmosferei.
Deasemenea femeile sunt deranjate daca barbatul va purta ciorapi in dormitor, lipsa complimentelor si a vorbelor ,,dulci” pot strica o seara care se dorea perfecta.