mireasaRochia de mireasa este elementul prin care o nunta se distinge de alt eveniment din viata noastra. De aceea este foarte important sa acordam atentia cuvenita acestui accesoriu care este nelipsit de la un astfel de eveniment. De-a lungul timpului rochia de mireasa a cunoscut diverse modificari si astazi anumite popoare au costume traditionale care nu se aseamana deloc cu rochia de mireasa pe care o stim cu totii.
Rochia alba este ceea ce cu totii ne imaginam cand ne gandim la mireasa, desi in ultimul timp designerii au creat si rochii pentru mirese care nu respectau aceasta culoare clasica. Albastra sau rosie au fost cateva din creatiile care au atras atentia, insa o rochie de mireasa isi pierde din famec daca nu este alba sau cel mult un crem.

Ce rochie ni se potriveste ?

De placut ne plac mai multe rochii, toate sunt frumoase, insa cand alegem rochia de mireasa trebuie sa tinem cont de cateva aspecte ale corpului nostru.

le=”text-align: justify;”>Mireasa trebuie sa fie cea mai frumoasa femeie, pentru aceasta uneori trebuie sa ,, mascam ” anumite imperfectiuni pe care le avem.

Mireasa mai mica de statura trebuie sa evite rochiile foarte largi.

Daca esti mai plinuta si nu ai o talie bine definita este recomandabil sa nu porti o rochie stransa pe talie.

Daca ai soldurile mari evita rochia tip sirena, iti va evidentia mai mult soldurile.

Daca esti bine proportionata dar ai o talie cat de cat definita poti purta o rochie care sa fie cu talie mai joasa stransa pe trup.

Pantofii trebuie sa fie obligatoriu de culoare alba, fara compromisuri.

Incearca sa nu depasesti mirele in inaltime din cauza tocurilor,iar daca totusi se intampla, sa nu fie cu mult.

Este foarte important sa nu te grabesti sa cumperi rochia, cauta pana vei gasi ce iti doresti, probeaza.