Toate articolele legate de ‘slabit’
Vreau sa slabesc urgent cateva kg

Am un eveniment peste 6 saptamani si as vrea sa slabesc macar un 6-7 kg, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. Nu am timp de sala sau alergat, vreau un produs de salabit eficient si sanatos.
Multumesc

Categoria: Dieta

Raspunsuri (2)

Slabeste cu Hoodia Gordonii

hoodia-gordonii Hoodia Gordonii este o planta originara din zona desertului African Kalahari fiind consumata inca din cele mai vechi tipuri de populatiile idigene. In perioadele cand mancarea era o problema locuitorii acestor zone apelau la aceasta planta care le oferea o senzatie de satietate si astfel nu simteau nevoia de-a manca pentru o perioada de timp. Specialistii din lumea moderna au cautat sa descifreze secretul acestei plante. Astfel s-a ajuns la concluzia ca Hoodia Gordonii induce un mesaj fals creierului, iar acesta percepe ca organismul este satul desi stomacul este gol.
Aceasta planta poate fi o solutie eficienta in cazul persoanelor supraponderale.

citeste tot

Categoria: Enciclopedia Gastronomica

Comments Off on Slabeste cu Hoodia Gordonii

despre dieta

buna,acum 2luni am nascut si am slabit dupa sarcina doar 9kg:(….eu am 1.75 si 90kg:((((( as vrea sa merg la fitness si in acelasi timp sa iau pastile de slabit(alli sau herbal life) dar pe cutia alli scrie ca slabesti 1lb-2lb dar nu specifica pe sap/luna/zi….imi puteti pune daca iau alli sau herbal cat slabesc??pe luna??

Categoria: Dieta

Raspunsuri (3)